0 0

10 ресторанів, де готують кращі стейки в світі. Частина 1

10 ресторанів, де готують кращі стейки в світі. Частина 1

У кожного шеф-кухаря - свої секрети приготування ароматного і соковитого стейка. Адже важливо, з якої частини туші бичка був вирізаний стейк, і яким чином його приготували. Не варто забувати і про якість м'яса, способі відгодівлі тварин і навіть терміні витримки м'яса. Одним словом, стейк - це справжнє мистецтво. І якщо у вас є барбекю на газу, оволодіти ним просто.
Кожен кухар має власну технологію приготування. Саме завдяки їй смак страви так відрізняється в різних закладах. І кожен вважає, що готує найсмачніший стейк.
Але ... Є ще ресторанні критики і справжні цінителі хороших стейків. Часто вони дають об'єктивну оцінку закладу і конкретним страв. Саме на основі їх відгуків і складено перелік 10 ресторанів, де можна насолодитися просто неймовірно смачними стейками.
• «Gibson's steakhouse» в Чикаго
Ресторан отримав премію «Munchies» в 2015 році і був визнаний кращим стейк-хаусом. Минуло кілька років, але заклад впевнено зберігає позиції. Великі порції - головна його особливість. А для стейків використовують м'ясо бичків зернового відгодівлі, яке витримують близько 120 днів.
• «El Capricho» в Леоне
Заклад «El Capricho» розташоване в містечку Хіменес де Хамус, недалеко від міста Леон в Іспанії. Для приготування стейків використовують м'ясо бичків, яких відгодовують до п'ятирічного віку. Обов'язково м'ясо витримують 90 днів. Навіть якщо ви вважаєте себе справжнім майстром приготування на газовому грилі барбекю, приготувати такий смачний стейк просто неможливо. Адже шеф-кухар Хосе Гордона має свою техніку, завдяки якій м'ясо має дійсно неймовірний смак.
• «Beefsteak Kawamura» в Токіо
Відвідувачі закладу порівнюють шеф-кухарів з художниками. Однак замість пензля у них ніж. Секрет м'яса, яке дійсно тане в роті, дуже простий: для приготування використовують мармурову яловичину Кобе. До речі, це м'ясо преміум класу, яке не має аналогів в світі.
• «Relais de L'entrecôte» в Женеві
Просто і дуже смачно - тут дотримуються цього правила. Основне меню дуже скромне: апетитні стейки, картопля фрі, салат і фірмовий соус. Але тут завжди багато відвідувачів. Цікаво, що попереднього замовлення столиків тут немає.

• «Hawksmoor» в Лондоні
«Це найкращий стейк, який ми коли-небудь їли», «Бездоганний стейк і чудові коктейлі», «Справжній рай для любителів м'яса» - так відгукуються відвідувачі про заклади мережі «Hawksmoor». Для фірмових стейків використовують тільки м'ясо чистокровних бичків породи лонгхорн. До речі, це дуже стара англійська порода м'ясного напряму. Саме завдяки правильній витримці і техніці приготування в закладах мережі дійсно найсмачніший стейк в місті.
Якщо ж просто не уявляєте життя без стейків, то обов'язково купите сучасний гриль на газу. ТМ Enders пропонує величезний вибір моделей на будь-який смак.
Професійні грилі - універсальні прилади. На них можна готувати не тільки стейки. Більш смачних ідей, кулінарних підказок і перевірених рецептів - на сайті ТМ Enders!

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис перед тим як написати відгук