0 0

Реберця по-іспанськи

Свинина Реберця по-іспанськи

Іспанська кухня дуже різноманітна. А страви, приготовані на грилі, займають тут чільне місце. Одним з популярних продуктів для газового гриля барбекю є ребра. Пропонуємо приготувати цю страву за іспанської рецептом.

Реберця барбекю – не тільки дуже апетитне, але і дуже ситне блюдо. Воно прекрасно підійде і для святкового столу, і для посиденьок з друзями. А головне – готується дуже швидко і легко. Секрет смачних реберець – в маринаді.

Інгредієнти:

  • 8 столових ложок оливкової олії;
  • 1/2 головки часнику;
  • 1 червоний гострий перець чилі;
  • 1 столова ложка орегано;
  • 1 столова ложка розмарину;
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю
  • 1 чайна ложка цукру,
  • 1/2 лимона;
  • морська сіль.

Секрет – в маринаді

Ребра помийте, обсушіть паперовим рушником, видаліть мембрану з внутрішньої сторони і зайвий жир. Щоб ребра порадували вас неповторним смаком і ароматом, потрібно правильно приготувати маринад. Саме завдяки цьому м'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним.

Досвідчені кулінари не радять вибирати заморожене м'ясо. Але якщо в морозильній камері ви вже маєте порцію свинячих ребер, то залиште їх на ніч на нижній полиці холодильника для повільного розморожування.

Для маринаду змішуємо оливкову олію, пропущений через прес часник, орегано (подрібнити), розмарин, гострий перець, чорний перець, сіль, цукор і сік лимона. Отриману суміш втираємо в м'ясо і залишаємо маринуватися на 1-2 години, а краще на ніч.

Як готувати ребра

Готуємо гриль. Викладаємо реберця на гарячу решітку і готуємо до рум'яної скоринки. Не забувайте перевертати реберця, щоб вони рівномірно смажилися. Маринадом можна полити реберця на решітці. До речі, якщо ви тільки плануєте купити решітку для барбекю, зверніть увагу на якість металу. Адже це є одним з ключових чинників успішної експлуатації гриля.

Знімаємо з гриля і ріжемо на шматки. Реберця, приготовані за цим рецептом, смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Але краще подавати гарячими. Чудовим доповненням до них буде легкий овочевий салат. Готові реберця будуть мати гарний насичений червоний колір, і стануть справжньою окрасою святкового столу.

Ви вже відчуваєте цей неповторний аромат і думаєте, який гриль купити в Києві? Звертайтеся до консультантів компанії Enders, вони завжди раді допомогти. А великий вибір газових грилів барбекю вас приємно здивує – https://www.enders.com.ua/produkcija/grili-bbq/. Більше смачних рецептів шукайте на нашому сайті. Зробіть життя смачнішим разом з ТМ Enders!

Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис перед тим як написати відгук