10 ресторанів, де готують кращі стейки в світі. Частина 2
Навіть якщо дуже любите гриль на газу і процес приготування завжди дарує тільки радість, іноді хочеться провести час в затишному ресторані. Не думати про гарніри і маринади, не бігти перевіряти готовність м'яса. А просто послухати гарну музику і насолоджуватися багатим смаком і ароматом стейка, який приготував хтось інший.
Недарма жартують, що можна безперервно дивитися, як горить вогонь, тече вода і ... як хтось готує на грилі! А ще тішить думка, що після вечері не потрібно мити посуд і чистити газовий гриль на балконі.
Один і той же стейк кожен шеф-кухар готує по-різному. Але ще є відвідувачі і незалежні експерти, які час від часу пропонують свої оцінки закладам.
Нещодавно ми публікували перелік ресторанів, де готують найсмачніші в світі стейки. Сьогодні – його продовження.
La Cabaña Las Lilas (Аргентина)
Танго, вино і стейки – такі асоціації виникають при згадці про Аргентину. La Cabaña Las Lilas – автентичний ресторан в Буенос-Айресі з справжнім аргентинським духом. У закладі підтримують кращі м'ясні традиції, а для приготування використовують тільки добірне м'ясо. Особливої уваги заслуговує біф де ломо – стейк вагою близько кілограма, приготований на відкритому вогні.
La Maison de L'Aubrac (Франція)
Заклад знаходиться в Парижі, недалеко від знаменитих Єлисейських полів. Тільки уявіть, які види там відкриваються! Родзинка закладу – стейки з м'яса бичків відомої у Франції породи обрак. Готують їх на професійному грилі. До речі, цю породу більш 100 років. Відвідати заклад можна в будь-який час – тут відкрито цілодобово.
Moishes (Канада)
Тут знають про стейки все, адже готують їх з 1938 року. Крім того, ресторан часто займав перші місця в різних рейтингах за версією Forbes. Також тут часто бувають зіркові гості: Пенелопа Круз, Пол Ньюман, Де Ніро і багато інших. Відвідувачі закладу стверджують, що тут відмінні стейки і великий вибір вин. А ще – привітний персонал!
Cut (США)
Заклади мережі є в різних країнах світу. Але заклад в Лос-Анджелесі – справжня Мекка цінителів відмінних стейків. Крім того, зіркові гості приємно відгукуються про заклад в таких відомих виданнях, як LA Times, The Daily Meal, Esquire Magazine. Для приготування стейків використовують найкраще м'ясо з різних куточків світу та газові барбекю.
Antica Osteria Nandone (Італія)
Відомий флорентійський біфштекс можна замовити в різних закладах. Але якщо ви не готові до компромісів, то варто відправитися в містечко Сан-П'єро в Італії. Для приготування стейків тут використовують м'ясо биків породи кьяніна. Постійні клієнти закладу стверджують, що це найкраще м'ясо, яке вони коли-небудь їли.
Гриль барбекю, купити який можна за вигідними цінами в інтернет-магазині ТМ Enders, дозволить вам експериментувати з різними рецептами і технологіями. В онлайн-каталозі представлений великий вибір моделей на будь-який смак. Також на сайті є огляди, які допоможуть вам вибрати потрібну модель (https://www.enders.com.ua/produkcija/grili-bbq/).